Bestuur

Zonder bestuur geen vereniging. Recent heeft er een vernieuwing in het bestuur plaatsgevonden. Onze vereniging kent een vijfkoppig bestuur en daarnaast kennen we binnen onze vereniging een DrumbandCommissie en een MajorettenCommissie. Deze werkgroepen zijn voorzien van leden en ouders die meedenken over het beleid. We vinden het belangrijk om de lijnen zo kort mogelijk te houden.

Op dit moment is het bestuur als volgt samen gesteld:

Voorzitter:            Erik van de Ven
Secretaresse:       =Vacature=
Penningmeester: Levi Dekker
Drumbandzaken: Carlos Schreurs
Majorettenzaken: =Vacature=

Er zijn om het moment twee vacatures in ons bestuur. Heeft U interesse, neem gerust en vrijblijvend met ons contact op via: drumbandmajorettenmaasbree@gmail.com